Cum castiga Brazilia titlul mondial: "CAT MAI MULT SEX!"

Autor: Sport.ro
Marti 08 Iunie 2010, 12:07
Cum castiga Brazilia titlul mondial: "CAT MAI MULT SEX!"

Fostul jucator brazilian Branco, membru al echipei Braziliei campioana mondiala in 1994, a declarat ca fotbalistii ar trebui sa faca sex in timpul Cupei Mondiale deoarece acest lucru le-ar imbunatati evolutiile, scrie The Sun.

"Ce rau poate face? Fiul meu Stefano a fost conceput in timpul CM din 1994 cand am petrecut o zi libera cu sotia mea in San Francisco. Sexul este bun. Te elibereaza de tensiune. Nu mai castigasem CM de 24 de ani, asa ca nu ne-a facut niciun rau. Ar trebui doar sa fie exclus sa faci sex cu sotia coechipierului. Am fost extrem de profesionisti cand am castigat CM in 94. Ne-am dus acolo sa castigam", a afirmat Branco, in varsta de 46 de ani.

De asemenea, Branco sustine ca si putina bautura ajuta la relaxare."Ne era permis sa consumam alcool si beam trei sau patru pahare pentru relaxare. Ce era rau in asta? Daca era vreo problema, atunci nu ar mai fi existat fotbal in Anglia sau Germania, unde beau bere, sau in Italia, Franta sau Argentina, unde se bea vin. Este o parte din cultura. Am consumat alcool in '94, l-am conceput pe fiul meu si toata lume a spus ca am fost perfecti fizic si tactic", a afirmat Branco.

Sursa: Mediafax

Situație critică la UPU Târgoviște. Medicii şi asistenţii cedează pe rând în fața Covid
BRAT

Modifică setările cookies