Danone Academia Hagi Cupa Hagi Danone Danone Nations Cup Campionii Viitorului

A treia oara-i cu noroc. Academia Hagi, la a 3-a participare CONSECUTIVA la cea mai importanta competitie din lume dedicata copiilor. Ce clasari a mai obtinut Romania la Cupa Natiunilor Danone

Romania, reprezentata de Academia Hagi, va lua startul la finalul acestei satpamani in cea mai importanta competitie din lume dedicata copiilor de 10-12 ani. Cupa Natiunilor Danone se va desfasura la Paris, pe Stade de France, sub ochii lui Zinedine Zidane, ambasadorul competitiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2016, 16:34
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2016, 16:57

Romania participa pentru a saptea oara la turneul final organizat cu scopul de a promova etica sportiva si obiceiurile sanatoase, dar si competitivitatea printre micii fotbalisti. Cupa Natiunilor Danone se va desfasura in 2016 la Paris, iar la startul sau vor fi 32 de echipe din tot atatea tari.

Pentru a treia oara la rand, Romania va fi reprezentata de Academia Hagi, dupa e formatia de la Ovidiu a castigat din nou faza nationala, unde s-a batut cu alte 11 scoli si cluburi sportive.

Generatia 2004 a Academiei Hagi s-a impus in finala din acest an impotriva echipei ACS Kinder Sangeorgiu de Mures, cu scorul de 7-5 (2-2 in timpul regulamentar).

Castigatori ai trofeului national, "picii" Academiei vor merge acum la Paris pentru a da lovitura la Mondialul lor, organizat de liderul in produse lactate - Danone.

Pentru pustii formatiei care va reprezenta Romania, turneul din weekend poate fi si sansa revansei pentru clasarea de anul trecut, dar si cea a depasirii performantei din urma cu doi ani.

Anul trecut, Academia Hagi a terminat pe locul 22 in Maroc, dupa ce in 2014 incheiase pe 6 in Brazilia.

Clasarile obtinute de Romania pana acum

2010 - LPS Aripi Pitesti - locul 28 in Africa de Sud
2011 - Liceul "Mircea Eliade" Bucuresti - locul 18 in Spania
2012 - Atletico Arad - locul 34 in Polonia
2013 - Electrica Timisoara - locul 28 in Anglia
2014 - Academia Hagi - locul 6 in Brazilia
2015 - Academia Hagi - locul 22 in Maroc
2016 - Academia Hagi - ?

Intra in categoria Campionii Viitorului si fa cunostinta cu toti cei 12 pusti ai echipei care va merge la sfarsitul saptamanii la Paris, la Cupa Natiunilor Danone

Cele 32 de tari participante la Cupa Natiunilor Danone 2016

Algeria, Argentina, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Egipt, Anglia, Franta, Germania, Ungaria, Indonezia, Italia, Japonia, Mexic, Maroc, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Senegal, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Elvetia, Tunisia, Ucraina, Uruguay, Statele Unite

Stilul de viata sanatos, fair play-ul si performanta din Cupa Hagi Danone trec la urmatorul nivel - urmeaza Danone Nations Cup! Cei mai buni pusti din Romania se vor lupta pe Stade de France cu invingatorii din alte colturi ale lumii.

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscup

Modifică setările cookies