Yoda, vedeta pe internet dupa victoria senzationala adusa echipei lui Contra! Fanii i-au modificat pana si pagina de Wikipedia :)

Yoda, vedeta pe internet dupa victoria senzationala adusa echipei lui Contra! Fanii i-au modificat pana si pagina de Wikipedia :)

►Karim Yoda, fostul mijlocas al Astrei, face senzatie in Primera Division
►Ajuns la Getafe, la cererea lui Cosmin Contra, fotbalistul francez a reusit o dubla senzationala in meciul cu Real Sociedad
►Fotbalistul a devenit acum celebru pe internet datorita numelui sau

Golurile marcate de Karim Yoda (25 de ani) in victoria lui Getafe, 2-1 cu Real Sociedad, au declansat o adevarata pe internet.

Fostul mijlocas al Astrei, plecat cu scandal de la Giurgiu, a izbutit un meci fantastic pentru echipa lui Cosmin Contra si a reusit sa intoarca soarta meciului cu Sociedad in minutele 90 si 90+4.

Fotbalistul francez a devenit acum vedeta pe internet, unde fanii din intreaga lume se amuza pe seama numelui sau. Acestia i-au modificat pana si pagina de Wikipedia jucatorului, transferandu-l la echipa maestrilor Jedi :)

2 goluri în 4 prezente in La Liga in acest sezon are francezul Yoda pentru Getafe

Cine este Yoda

Yoda sau Maestrul Yoda este un personaj fictiv creat si popularizat de George Lucas in celebra serie Razboiul Stelelor. Acesta este recunoscut pentru faptul ca lupta de partea binelui, pentru ca este unul dintre cei mai puternici Jedi si pentru ca vorbeste intr-un mod neobisnuit :)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies