Maracana Campionate externe

VIDEO Brazilienii au transformat Maracana in HOTEL! Cum poti sa petreci o noapte in arena care a gazduit finala CM 2014

Brazilienii au o problema mare. Au invesitit miliarde in arene noi pentru Cupa Mondiala din 2014, dar acum nu prea mai au ce sa faca cu ele. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 13:44
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 13:44

Fanii sunt fericiti insa. Maracana a fost transformat in hotel de site-ul Airbnb, iar acum cativa fani norocosi pot sa petreaca o noapte de vis in arena legendara a brazilienilor.

Maracana a fost reconstruit pentru Cupa Mondiala in 2014 si a costat 500 de milioane de euro si ramane un adevarat simbol al brazilienilor.

Fanii care castiga noaptea pe maracana nu vor campa pe teren ci au o adevarata camera de hotel pregatita la loja. A doua zi vor asista la derby-ul orasului Rio dintre Flamengo si Fluminense.

Maracana a unul din putinele stadioane construite pentru Cupa Mondiala in care inca se mai joaca fotbal. Brazilienii au anuntat in urma cu cateva saptamani ca au terminat constructia la toate arenele, chiar daca turneul a avut loc anul trecut.

Cu toate astea, o parte din stadioanele noi construite pentru Cupa Mondiala au fost abandonate, iar autoritatile cauta solutii pentru a le folosi in alte scopuri. 

Modifică setările cookies