Duminica 20 Noiembrie 2011, 08:47

"Un roman a FURAT Gheata de Aur"! Atacantul ISTORIC pe care Ronaldo n-are cum sa-l ajunga VREODATA! De ce rad spaniolii de recordul unui fotbalist URIAS


	"Un roman a FURAT Gheata de Aur"! Atacantul ISTORIC pe care Ronaldo n-are cum sa-l ajunga VREODATA! De ce rad spaniolii de recordul unui fotbalist URIAS

Cristiano Ronaldo a luag Gheata de Aur pentru performanta extraordinara reusita in sezonul trecut. A dat 40 de goluri intr-un sezon, iar spaniolii sunt al picioarele lui.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Prtughezul ar fi putut sa ramana fara trofeu daca Romania ar fi fost inca o tara comunista. Dupa ce Camataru a luat Gheata, in 1987, a fost scandal mare in Europa!

Spaniolii scriu despre recordul incredibil reusit de atacantul lui Dinamo, care a dat 44 de goluri in sezonul 1986-1987. Chiar daca mai avea mult pana sa-l recupereze pe austriacul Polster, aflat pe primul loc, Camataru a dat 20 de goluri in ultimele 6 etape ale campionatului si a lasat Europa cu gura cascata.

"Elena Ceausescu era mare suportera a lui Dinamo si a vrut neaparat o performanta de exceptie. De aia toata lumea s-a temut, iar Camataru n-a avut nicio problema sa dea cate goluri voia. Asta e scenariul real, pentru ca cifrele lui de dupa ce a plecat din Romania nu sunt deloc impresionante. N-a mai reusit niciodata ceva asemanator la nicio echipa", scrie 6cero.com.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte azi. Ce vor discuta social-democraţii