UEFA, decizie istorica. Primul meci din care se vor REJUCA ultimele 18 secunde! Partida va incepe din min 96, cu un PENALTY

UEFA, decizie istorica. Primul meci din care se vor REJUCA ultimele 18 secunde! Partida va incepe din min 96, cu un PENALTY

UEFA a decis ca ultimele 18 secunde ale meciului dintre Anglia si Norvegia, la fotbal feminin, sa se rejoace, dupa o decizie gresita de arbitraj.

Asa cum si ziaristii de la Daily Mail noteaza, "este o decizie care stabileste un precedent periculos". Nu s-a mai pomenit pana acum ca un meci sa se rejoace din cauza unor probleme de arbitraj.

In minutul 96 al meciului dintre Anglia si Norvegia, cand jucatoarele Norvegiei conduceau cu 2-1, reprezentantele Angliei au primit o lovitura de la 11 metri.

Leah Williamson a reusit sa marcheze de la 11 metri, dar centralul partidei a anulat golul, pe motiv ca Rosella Ayane, o jucatoare a Angliei, a intrat mai devreme in careu. In loc sa decida repetarea penaltyului, centralul a acordat lovitura libera indirecta pentru Norvegia.

Astfel, UEFA a intervenit si a decis ca partida sa se rejoace, din minutul 96, cand mai erau 18 secunde de joc. In locul loviturii de start, meciul va incepe chiar de la faz penaltyului pentru Anglia.

Citeste si:UEFA
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies