Campionate externe

UEFA a prezentat lista de 10 jucatori din care se va alege cel mai bun fotbalist al sezonului trecut! Cine sunt favoritii la trofeu

Ceremonia va avea loc pe 28 august.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 11:24
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 11:33

UEFA a prezentat lista de 10 jucatori din care se va alege cel mai bun fotbalist din Europa in editia trecuta de campionat. Nu mai putin de 8 jucatori din finala de Champions League au prins lista de 10, alaturi de ei fiind Cristiano Ronaldo, castigatorul de anul trecut, si Eden Hazard, perla lui Mourinho.

Lista de 10 jucatori din care se va alege MVP-ul sezonului trecut in Europa: Gianluigi Buffon, Eden Hazard, Lionel Messi, Neymar, Paul Pogba, Andrea Pirlo, Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Arturo Vidal.

Cele mai mari sanse de a castiga trofeul le are Messi, cel care a reusit o tripla istorica la Barcelona, castigand titlul, Cupa in Spania si Liga Campionilor, scriind istorie pentru clubul sau care a devenit primul din istorie care reuseste de 2 ori aceasta tripla.

Castigatorul acestui trofeu are sanse mari si la Balonul de Aur, ce se va decerna la inceputul anului viitor, iar Messi este iar favorit dupa ce in ultimii 2 ani trofeul a mers la Ronaldo.

Modifică setările cookies