Transferul care îi poate relansa cariera lui Philippe Coutinho

Philippe Coutinho Aston Villa Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 16:28
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 16:28

La 31 de ani, Philippe Coutinho a ajuns rezervă la Aston Villa, una dintre revelațiile sezonului precedent din Premier League.

Evoluțiile brazilianului nu au fost pe măsura așteptărilor lui Unai Emery, iar Coutinho ar putea pleca de la echipă în această pauză competițională.

Philipe Coutinho poate ajunge în Turcia!

Potrivit BeinSports.com.tr, Fenerbahce este posibila destinație a lui Coutinho, care și-ar putea relansa cariera la vicecampioana Turciei.

Rămâne de văzut în ce condiții ar putea fi transferat Coutinho, având în vedere că mai are contract până în 2026 cu actuala sa echipă.

În sezonul precedent, sud-americanul a prins 22 de partide pentru Aston Villa (majoritatea din postura de rezervă), reușind să marcheze un singur gol.

În 2018, Coutinho a fost protagonistul unui transfer impresionant de la Liverpool la Barcelona, pentru 135 de milioane de euro. Pe Camp Nou, brazilianul nu a avut evoluții pe măsura așteptărilor, astfel că a fost rapid îndepărtat de la echipă.

Prima echipă din Europa pentru care a evoluat Coutinho a fost Inter Milano, care l-a transferat în 2008 de la Vasco da Gama. Au urmat Espanyol și Liverpool, la ultima reușind să aibă cele mai bune evoluții din cariera sa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!