Tade poate da lovitura dupa ce a fost dat afara de la Steaua! Fanii lui Partizan il vor in atac. Ce alta echipa din Scotia il vrea
Sambata 16 Ianuarie 2016, 16:59

Tade poate da lovitura dupa ce a fost dat afara de la Steaua! Fanii lui Partizan il vor in atac. Ce alta echipa din Scotia il vrea

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Gregory Tade a fost anuntat de patron ca nu mai are ce cauta la Steaua in 2016. Acesta isi cauta echipa alaturi de alti jucatori straini ai clubului, Alcenat, Breeveld si Guilherme fiind indepartati de la echipa.

Chiar daca nu mai este dorit la Steaua, Tade are fani in alte colturi ale Europei. Fanii lui Dunfermline scriu pe forumul clubului ca Tade e in atentia scotienilor. "Conform lui Ross Love, un scouter al clubului, echipa noastra l-a monitorizat pe Gregory Tade, iar acum e liber de contract si inca mai are casa in Livingstone", scriu acestia.

Tade a jucat 8 ani in Scotia, trecand pe la 6 echipe, ultima data evoluand la St. Johnstone, echipa de la care s-a transferat la CFR Cluj.

Nici fanii lui Partizan nu l-au uitat pe Tade. Acesta a evoluat in dubla din Champions League dintre Steaua si Partizan, iar fanii il doresc la echipa in aceasta iarna. "Tade este un atacant puternic, poate fi o varianta pentru atac. Este masiv ca Emenike, varful lui Fenerbahce, daca il mai stiti, ar fi un transfer foarte bun", scriu acestia.

Transferul lui Tade la Partizan ar fi o varianta mult mai aproape de realitate, fiind greu de crezut ca Dunfermline are buget sa ii plateasca salariul de 20.000 de euro pe luna francezului.1 comentarii
  • 16 2016
    heheHe Si la partizan fanii dau bani la club si fac transferuri ? nu am stiut ....
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
BRAT