Spectacolul distrus de huliganism | Violente incredibile la unul dintre cele mai tari derbyuri ale Europei, zeci de politisti au fost raniti

Spectacolul distrus de huliganism | Violente incredibile la unul dintre cele mai tari derbyuri ale Europei, zeci de politisti au fost raniti

Derbyul campionatului de fotbal al Serbiei, dintre Steaua Rosie Belgrad si Partizan, a fost marcat inca o data de incidente extrem de violente. Meciul, incheiat pana la urma cu scorul de 0-0, dupa ce a fost amanat timp de 45 de minute, s-a soldat cu 35 de politisti raniti si 41 de huligani arestati.

Unul dintre derbyurile cu grad maxim de risc din Europa, Steaua Rosie - Partizan a ajuns inca o data sa tine capul de afis al publicatiilor de pe continent. Din nefericire, nu datorita scorului, ci in urma violentelor extreme.

Partida a fost amanata cu 45 de minute, dupa ce fanii Stelei Rosii, gazda de ieri, au aruncat in teren si in fortele de ordine cu scaune, pedarde si torte. Politistii au fost nevoiti sa se retraga, dar au intervenit in forta dupa sosirea intaririlor. Incidentele au continuat si dupa startul partidei, ultrasii celor doua echipe declansand un adevarat bombardament cu petarde si fumigene.

In urma interventiilor fortelor de ordine, 35 de politisti au fost raniti, in timp ce 41 de huligani au ajuns in custodia autoritatilor.

Dupa meciului de aseara, Partizan ramane lider al campionatului Serbiei, avand 6 puncte in fata rivalilor de la Steaua Rosie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies