Seicii au LUAT FOC dupa excluderea din Europa: "UEFA ne foloseste pe post de exemplu pentru ceilalti. Luptam cu toate armele!" Acuzatii dure pentru sefii UEFA:

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Decembrie 2012, 19:15

	Seicii au LUAT FOC dupa excluderea din Europa: "UEFA ne foloseste pe post de exemplu pentru ceilalti. Luptam cu toate armele!" Acuzatii dure pentru sefii UEFA:

Sefii Malagai au emis un comunicat de presa la doar cateva minute dupa decizia UEFA de a exclude clubul din Europa pentru urmatorii 4 ani.

Exclusi pentru urmatorii patru ani din competitiile europene, sefii Malagai au acuzat dur UEFA, spunand ca decizia este complet nejustificata si este in neconcordanta cu situatia financiara a clubului.

"Clubul nostru se simte obligat si exprime dezamagirea si dezacordul in legatura cu decizia UEFA. Masurile luate impotriva clubului sunt absolut disproportionate si nejustificate in fata situatiei financiare prin care trece clubul nostru. Credem cu tarie ca suntem pedepsiti pe nedrept si suntem folositi pe post de exemplu pentru alte echipe din Europa.

Avand in vedere indignarea si consternarea produsa in interiorul clubului, Malaga se simte nevoita sa transmita ca va lupta pana in panzele albe impotriva acestei decizii, folosind toate mijloacele posibile.

Pentru linistea fanilor nostri, tinem sa transmitem si faptul ca vom continua planul inceput in vara acestui an si vom duce clubul intr-o situatie mult mai buna.", scrie in comunicatul oficial emis de acestia.

Coronavirus România, bilanț 9 martie. 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2
BRAT

Modifică setările cookies