Campionate externe

Cosmarul unui fost jucator de la Dinamo! E primul fotbalist arestat pentru TERORISM: "A fost naiv, un prost!" GAFA care l-a bagat dupa gratii:

Un international din Peru a ajuns dupa gratii dupa o gafa copilareasca!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 August 2012, 13:52
Data actualizarii: Vineri 17 August 2012, 14:25

Internationalul peruvian, John Galliquio, a fost arestat pe aeroportul din Costa Rica, fiind suspectat ca avea explozibil la el! El a fost eliberat dupa doar cateva ore, fiind doar o alarma falsa. Federatia din Peru acuza oamenii de la aeroport de exces de zel in timp ce acestia se apara spunand ca jucatorul a amenintat

"Aceasta persoana, cand era in ultima etapa de verificari pe aeroport, a spus ca are explozibil! Dupa un asemenea comentariu, a fost evacuat avionul complet pentru verificari si astfel plecarea a intarziat ore bune. Persoana in cauza a fost arestata si apoi eliberata" a dezvaluit vice-presedintele Costa Do Marfim.

Versiunea federatiei din Peru este diferita. Acestia l-au aparat pe jucator scriind pe Twitter ca fotbalistul era foarte nervos din cauza oamenilor de la securitatea care dadeau dovada de exces de zel si a facut un comentariu sarcastic: "Daca mai cautati, poate veti fi capabili sa gasiti arma pe care o am mereu la mine. A fost un gest stupd, naiv, dar nu a reprezentat o crima" au scris acestia.

John Galliquio a jucat la Dinamo Bucuresti in sezonul 2007-2008


Modifică setările cookies