Pretul lui Neymar creste ca Fat Frumos! Barcelona plateste inca 13 milioane in contul transferului fotbalistului brazilian! Unde se duc banii de aceasta data:

Pretul lui Neymar creste ca Fat Frumos! Barcelona plateste inca 13 milioane in contul transferului fotbalistului brazilian! Unde se duc banii de aceasta data:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Transferul lui Neymar la Barcelona se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase ale deceniului. Si este! Atat prin prisma jocului aratat de fotbalistul brazilian alaturi de Leo Messi, dar si prin cea a scandalului imens provocat de suma de transfer, scandal care a dus in cele din urma si la demisia presedintelui Sandro Rosell.

"Saga" nu se termina insa aici, anunta presa spaniola, care vorbeste astazi despre un nou episod in acest dosar.

Potrivit jurnalistilor spanioli ai publicatiei La Vanguardia, problemele Barcei nu au fost inca solutionate, iar mostenirea lui Rosell poate cantari greu. Astfel, un prim pas va fi reprezentat de plata a inca 13 milioane de euro in contul transferului lui Neymar. De aceasta data nu catre Santos sau catre o compatie detinuta de tatal fotbalistului, ci catre FISC-ul spaniol, care a anuntat ca Barcelona a cauzat un prejudiciu important statului.

La mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului, pretul lui Neymar va creste, astfel, inca o data, dupa ce Josep Maria Bartomeu, cel care i-a luat locul lui Rosell, a recunoscut ca intreaga afacere s-a cifrat la 86 de milioane, nu la 57 asa cum fusese declarat initial.

Decizia de a plati cele 13 milioane catre statul spaniol vine inaintea deschiderii unei anchete mai amanuntite, care, spune sursa citata, ar putea provoca daune si mai mari clubului, care ar putea fi obligat sa achite o suma de pana la 6 ori mai mare.

Plata acestei sume de bani va pune definitiv capat problemelor clubului blaugrana, care va intra in legalitate si va fi exonerat de acuzatii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies