Pe asta chiar nu au mai vazut-o englezii! Federatia din Anglia va sarbatori 150 de existenta cu un meci pe cea mai "scumpa" iarba din Anglia! Unde vor juca:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 19:15
Pe asta chiar nu au mai vazut-o englezii! Federatia din Anglia va sarbatori 150 de existenta cu un meci pe cea mai "scumpa" iarba din Anglia! Unde vor juca:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Gradinile Palatului Buckingham, resedinta reginei Elisabeta II, vor gazdui, la 7 octombrie, pentru prima data in istorie un meci oficial de fotbal cu ocazia implinirii a 150 de ani de la fondarea federatiei engleze, informeaza site-ul oficial al FA.

Partida, contand pentru Southern Amateur League, va fi organziata la initiativa presedintelui de onoare al Federatiei Engleze de Fotbal (FA), printul William, si va opune doua dintre echipele cele mai longevive din Anglia, Civil Service FC si Polytechnic FC, ambele din Chiswick, estul Londrei.

Civil Service FC este unica supravietuitoare dintre cele 11 formatii care au fondat federatia engleza, intr-o taverna din Londra, in 1863, in timp ce adversara sa din meciul de la palat a luat fiinta in 1875.

In gradinile Palatului Buckingham va fi instalat un stadion provizoriu, cu dimensiunile terenului de 100 de metri lungime si 60 de metri latime, iar gazonul va avea o inaltime de 27 milimetri. Tony Stones, responsabilul cu intretinerea suprafetei de joc a Stadionului Wembley, va avea misiunea de a transforma, impreuna cu gradinarii reginei, curtea palatului intr-un teren de fotbal, dupa ce suverana si-a dat acordul pentru organizarea meciului.

In cadrul evenimentului, FA va oferi 150 de medalii onorifice unor voluntari care in fiecare an organizeaza campionate locale, ca recunoastere a contributiei lor la dezvoltarea sportului amator. "Invitarea unor voluntari la palat reprezinta o modalitate prin care FA le multumeste", a declarat ducele de Cambridge.

Pentru actualul presedinte al FA, Greg Dyke, "acesti eroi locali sunt sufletul fotbalului". "Fara ei, fotbalul nu s-ar dezvolta la nivel local si trebuie sa le multumi pentru acest efort dezinteresat", a adaugat el.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT