Campionate externe

Paradisul fabulos in care Walter Zenga locuieste in Dubai. Conditiile pentru care ar mai veni acum in Europa sau chiar in Romania

Locuieste langa Fabio Cannavaro si Maradona intr-un paradis de invidiat, dar familia ramane singurul sau lux.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2015, 11:12
Data actualizarii: Joi 19 Februarie 2015, 11:15

Walter si Raluca Zenga se pot lauda cu o viata in paradis. Locuiesc alaturi de copiii lor in Dubai si spun despartirea de acest loc este foarte grea acum.

Raluca Zenga a vorbit intr-un interviu acordat pentru CorinaCaragea.ro despre experienta fabuloasa in Dubai: "Nu ma satur niciodata de ceea ce are de oferit acest oras, nu il privesc niciodata prin ochi plictisiti sau blazati. Sunt o admiratoare fidela a Dubaiului, metropola in continua expansiune, care cauta in permanenta mijloace pentru a uimi si a surprinde placut vizitatorii si rezidentii sai. Cel mai romantic loc in care m-a adus sotul meu a fost pe pragul casei noastre din Palm Jumeirah, punandu-mi cheile in mana, o supriza de neuitat: "uite, aceasta este casa noastra de-acum inainte!"

Fotbalul te poate plimba peste tot insa. In acelasi interviu, Raluca nu exclude chiar si posibilitatea ca Walter sa revina in Italia sau chiar in Romania: "Sigur, cu siguranta o oferta serioasa, cu un contract si un proiect pe termen lung, l-ar aduce pe Walter inapoi in Europa. Insa de fiecare data intra in joc mai multi factori de decizie."

AFLA AICI PENTRU CE ECHIPA DIN ROMANIA AR PUTEA REVENI WALTER ZENGA

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies