Omul care l-a transferat pe Neymar ar putea fi INTERZIS in fotbal! Al-Khelaifi, anchetat pentru CORUPTIE si ESCROCHERIE

Omul care l-a transferat pe Neymar ar putea fi INTERZIS in fotbal! Al-Khelaifi, anchetat pentru CORUPTIE si ESCROCHERIE

Presedintele lui PSG e anchetat atat de UEFA cat si de FIFA.

Presedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, care face obiectul unei anchete a autoritatilor elvetiene, este vizat si de o ancheta preliminara a Comisiei de Etica a FIFA, informeaza L’Equipe.

Al-Khelaifi, care este si director al BeIN Media Group, este suspectat de coruptie, escrocherie si gestiune neloiala.

Qatariotul este anchetat de procurorii elvetieni alaturi de fostul secretar general al FIFA, Jerome Valcke, si de un om de afaceri, in legatura cu drepturile media pentru patru turnee finale ale Cupei Mondiale.

Valcke este suspectat ca a acceptat avantaje din partea unui om de afaceri in atribuirea drepturilor media in anumite tari pentru editiile din 2018, 2022, 2026 si 2030, si din partea lui Al-Khelaifi pentru editiile din 2026 si 2030.

Ancheta autoritilor elvetiene a inceput in luna martie. Suspiciunile in cazul lui Valcke, Al-Khelaifi si al omului de afaceri al carui nume nu este mentionat sunt de coruptie, concurenta neloiala, escrocherie, gestiune neloiala si fals.

FIFA l-a suspendat deja pe Jerome Valcke pentru zece ani din orice activitate legata de fotbal, dupa o ancheta legata de revanzarea biletelor inainte de Cupa Mondiala din 2014.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies