Oferta de NEREFUZAT pentru Rooney! United, gata sa-l faca cel mai bine platit fotbalist al planetei! Atacantul ar urma sa fie si CONSILIER in ceea ce priveste transferurile

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 12:46

	Oferta de NEREFUZAT pentru Rooney! United, gata sa-l faca cel mai bine platit fotbalist al planetei! Atacantul ar urma sa fie si CONSILIER in ceea ce priveste transferurile

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Manchester United nu traverseaza tocmai cea mai buna perioada din istoria recenta a clubului, iar David Moyes este tot mai contestat de fani.

Cu toate acestea, sefii de pe Old Trafford sunt gata sa faca o adevarata revolutie la echipa, lucru care a inceput deja prin aducerea lui Juan Mata.

Pe langa cele 40 de milioane cheltuite in schimbul fotbalistului iberic, sosit de la Chelsea, conducatorii lui United ar putea baga in continuare mana in buzunar, avand tinte importante pentru consolidarea echipei.

Pe langa eventualele transferuri, presa engleza scrie ca unul dintre obiectivele principale este si semnarea unei noi intelegeri cu Wayne Rooney, unul dintre cei mai influenti fotbalisti ai echipei.

Rooney, care a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea, ar urma sa fie convins cu un salariu de-a dreptul uluitor - 360 de mii de euro pe saptamana, adica peste 17 milioane pe an.

Astfel, englezul l-ar depasi chiar si pe Cristiano Ronaldo, castigatorul Balonului de Aur, urmand sa incaseze cu doar cateva sute de mii de euro mai mult decat acesta.

Si nu doar salariul fabulos l-ar putea convinge pe Rooney, scriu si jurnalistii de la The Guardian. Potrivit acestora, atacantul ar putea beneficia si de un loc important in departamentul de transferuri, urmand sa isi exprime parerea in privinta oricarei mutari, lucru care nu era posibil in mandatul lui Sir Alex Ferguson.

De altfel, Wayne Rooney a fost unul dintre cei care a vorbit cu David Moyes despre aducerea lui Juan Mata, mai spun englezii.

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies