Campionate externe

Oare ce s-ar fi intamplat la noi? :) Pedeapsa socanta pentru un fotbalist dupa ce l-a insultat pe selectionerul Emiratelor Arabe

Scuza ca "el m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat" (Gigi Becali) nu tine la arabi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 18:25
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 18:25

Abdullah Qassem, un fotbalist international din Emiratele Arabe Unite, a primit ca pedeapsa trei luni de inchisoare cu executare dupa ce l-a insultat pe selectionerul national Mahdi Ali.

Jucatorul in varsta de 29 de ani i-a reprosat tehnicianului ca nu l-a convocat pentru un meci si ar fi folosit cuvinte si gesturi deplasate intr-un video postat pe internet, scrie Agerpres.

Pe langa Qassem, un tribunal din Abu Dhabi l-a condamnat la trei luni de inchisoare si pe jucatorul care a filmat scena in care colegul sau il insulta pe selectioner.

Cei doi fotbalisti au fost gasiti vinovati de folosirea serviciilor de telecomunicatii pentru a ofensa si rani sentimentele altor persoane, precum si de postarea unei inregistrari video pe internet care incalca etica publica.

Avocatul lui Qassem a sustinut ca acel clip video a fost postat pe net fara acordul clientului sau si ca acesta a fost o victima in acest caz. De asemenea, cei doi jucatori suspendati de clubul lor Al-Dhafra.

Sursa: Agerpres

Modifică setările cookies