Luni 11 Iulie 2011, 09:34

"Iarta-ne, Messi, nu te meritam!" Singurul om din Argentina care ii da putere lui Messi sa mearga mai departe! Vezi ce i-a scris:


	"Iarta-ne, Messi, nu te meritam!" Singurul om din Argentina care ii da putere lui Messi sa mearga mai departe! Vezi ce i-a scris:

Messi si-a schimbat si poza de pe Facebook, doar sa mai scape de criticile din Argentina! Se foloseste de o fotografie in care saruta stema!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

"Multumesc, Andrés Calamaro, pentru vorbele frumoase", scrie Messi pe contul de Facebook. Calamaro este un cantaret din Argentina, care l-a incurajat pe blogul personal pe jucatorul lumii: "Iarta-ne, Messi! Mereu e asa...Nu te aplaudam pentru ca tu continui sa joci, vorbim toti despre echipa si apoi te crucificam! Nu te meritam, Messi! Tu sa stai linistit si sa iti vezi de jocul tau. Deja ai castigat totul. Dragul meu Leo, toti vrem sa jucam frumos si sa vedem goluri, banuiesc ca tu esti primul care vrea asta, nu renunta la lupta, lupta pentru tine!".

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic