"Iarta-ne, Messi, nu te meritam!" Singurul om din Argentina care ii da putere lui Messi sa mearga mai departe! Vezi ce i-a scris:

Luni 11 Iulie 2011, 09:34

	"Iarta-ne, Messi, nu te meritam!" Singurul om din Argentina care ii da putere lui Messi sa mearga mai departe! Vezi ce i-a scris:

Messi si-a schimbat si poza de pe Facebook, doar sa mai scape de criticile din Argentina! Se foloseste de o fotografie in care saruta stema!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Multumesc, Andrés Calamaro, pentru vorbele frumoase", scrie Messi pe contul de Facebook. Calamaro este un cantaret din Argentina, care l-a incurajat pe blogul personal pe jucatorul lumii: "Iarta-ne, Messi! Mereu e asa...Nu te aplaudam pentru ca tu continui sa joci, vorbim toti despre echipa si apoi te crucificam! Nu te meritam, Messi! Tu sa stai linistit si sa iti vezi de jocul tau. Deja ai castigat totul. Dragul meu Leo, toti vrem sa jucam frumos si sa vedem goluri, banuiesc ca tu esti primul care vrea asta, nu renunta la lupta, lupta pentru tine!".

Citeste si:
Drumuri blocate din cauza vântului şi viscolului. Copaci şi stâlpi au căzut pe şosele
BRAT