Nu există bariere financiare pentru el! 300 de milioane de euro primă pentru Mbappe ca să rămână la PSG! Salariul colosal pregătit de francezi 

kylian mbappe Paris Saint-Germain PSG Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 15:11
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 15:13

'Telenovela' transferului lui Kylian Mbappe continuă, după ce atacantul francez nu a anunțat încă ce decizie a luat în legătură cu viitorul său. 

Kylian Mbappe (23 ani) era dat ca și transferat la Real Madrid, însă în ultimele ore au apărut informații conform cărora atacantul francez s-ar fi răzgândit, iar motivul ar fi propunerea colosală venită de la Paris. Presa din Franța a informat că fotbalistul ar urma să își anunțe decizia în cursul acestui weekend, iar Eurosport Spania vine cu noi detalii incredibile. 

Paris-Saint Germain, propunere financiară șocantă pentru Kylian Mbappe: 300 de milioane primă la semnătură 

Sursa citată informează că partea economică ar putea cântări mult în decizia fotbalistului, iar propunerea oficialilor de la Paris este de-a dreptul amețitoare. Spaniolii anunță că Mbappe ar urma să încaseze un salariu de 100 de milioane de euro net pe sezon, iar prima la semnătură ar fi de 300 de milioane de euro, sume ce eclipsează oricare alte contracte din lumea sportului. 

Spaniolii anunță că decizia lui Kylian Mbappe este deja luată, fiind convis de 'puterea banilor', dar și de presiunea venită din Franța, acolo unde este văzut deja drept una dintre cele mai emblematice personalități franceze. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!