Mourinho da primele indicii despre viitoarea destinatie: "Am multe oferte pe masa, dar vreau la un club care sa ma doreasca cu adevarat". In ce campionat ar urma sa mearga

Mourinho da primele indicii despre viitoarea destinatie: "Am multe oferte pe masa, dar vreau la un club care sa ma doreasca cu adevarat". In ce campionat ar urma sa mearga

Jose Mourinho alimenteaza speculatiile pe seama unei reveniri in Premier League. Intr-un interviu acordat O Jogo, antrenorul spune ca "va pregati o echipa dintr-un campionat puternic, unde nu exista meciuri usoare ori obiective simplu de indeplinit".

Jose Mourinho pare tot mai aproape de o revenire in Premier League, iar declaratia facuta intr-un interviu acordat cotidianului portughez O Jogo alimenteaza speculatiilor ziaristilor britanici. Lusitanul a vorbit despre revenirea sa in functia de antrenor, spunand ca acest lucru se va intampla la vara.

Mourinho nu a vrut sa dezvaluie care va fi destinatia sa, dar a dat cateva indicii, facandu-i pe jurnalistii portughezi, dar si pe cei englezi sa spuna ca antrenorul va reveni in Premier League.

"Pot sa spun ca in proportie de 99% voi reveni din vara. Am cateva oferte pe masa.

Trebuie sa ma gandesc, sa iau decizia cea mai buna si sa incheiem negocierile. In vara, la finalul acestui sezon, toata lumea va sti care va fi destinatia mea.

Un lucru e sigur, nu le voi antrena pe Estoril sau Pacos, pentru ca amandoua au antrenori foarte buni si traverseaza un sezon pe masura.

Serviciile mele sunt disponibile pentru cei care si le doresc. Vreau sa ajung la un club unde sa fiu dorit cu adevarat.

Vreau sa lucrez la un club unde sa am responsabilitate, intr-un campionat greu, unde nu exista meciuri usoare ori obiective simplu de indeplinit. Dupa asta va puteti da seama de optiunile mele", a spus Jose Mourinho pentru O Jogo.

Manchester United a fost echipa cea mai interesata de serviciile portughezului. United nu traverseaza cea mai buna perioada si are nevoie de un antrenor care sa readuca gloria din vremea lui Sir Alex Ferguson.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies