Lionel Messi Barcelona Campionate externe

Messi risca sa fie condamnat la 6 ani de inchisoare! Starul Barcelonei, anchetat in continuare pentru FRAUDAREA statului spaniol

Leo Messi are tot mai multe probleme cu legea. Acuzat si in trecut ca nu si-a platit impozitele pentru veniturile de milioane incasate anual si ca ar fi obtinut sume importante din meciurile caritabile jucate sub numele "Messi si prietenii", starul Barcei risca 6 ani de inchisoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 13:04
Data actualizarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 15:14

Leo Messi, starul Barcelonei, cvaduplu castigator al Balonului de Aur, si tatal sau sunt acuzati ca au fraudat statul spaniol cu peste 5 milioane de dolari, suma ce reprezinta un cumul de taxe neplatite in decursul ultimilor ani.

Vedeta Barcelonei, care castiga circa 20 de milioane de euro anual doar din contractul cu Barcelona si alte milioane bune din contractele de sponsorizare cu mai multe companii multinationale, a fost acuzat de FISC-ul spaniol de frauda.

Chiar daca presa spaniola a anuntat ca argentinianul a facut o intelegere cu procurorii iberici, acestia urmand sa renunte la acuzatii, stirea acestei dimineti i-a cutremurat pe fani.

O instanta din Spania a decis sa continue ancheta in ceea ce il prieveste pe Messi, in ciuda deciziei luate de procurori si a faptului ca acestia au pus toata problema in spatele lui Jorge Messi, tatal fotbalistului.

Instanta de judecata din Barcelona va continua ancheta in ceea ce priveste acuzatiile de evaziune fiscala, judecatorii spunand ca jucatorul a avut cunostinta de crearea unei retele de companii care au spalat banii incasati din drepturile de imagine.

Lionel si Jorge Messi au negat in trecut orice activitate ilegala, insa tot mai multe scandaluri l-au avut in ultima vreme pe fotbalist drept personaj central.

Unul dintre cei mai bine platiti sportivi ai planetei, acesta incasand in ultimul an circa 64,7 milioane de dolari. Acesta este pe locul 4 in top, sub Floyd Mayweather, Cristiano Ronaldo si LeBron James.

Modifică setările cookies