Campionate externe

Messi era in lacrimi dupa finala pieduta la penalty-uri, cand un copil chilian a venit la el. Ce s-a intamplat apoi - VIDEO

Argentina a facut 0-0 cu Chile si a pierdut apoi la penalty-uri, 4-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iulie 2015, 12:05
Data actualizarii: Duminica 05 Iulie 2015, 12:14

Leo Messi a fost devastat la finalul meciului cu Chile, pierdut de nationala sa la penalty-uri. Messi a fost singurul care a transformat pentru Argentina, Higuain si Banega ratand si oferind sansa lui Alexis Sanchez sa inchida meciul cu o scarita de senzatie.

Suparat la finalul meciului, Messi a acceptat totusi sa faca un poza cu un copil de mingi. Acesta avea treningul nationalei statului Chile pe el si l-a rugat sa faca o fotografie chiar dupa terminarea meciului. Messi a acceptat, desi tocmai ce traia o noua drama, dupa ce a pierdut si finala Mondialului din 2014, in prelungiri, cu Germania.

Selectionerul argentinian Gerardo Martino a declarat, dupa succesul echipei Chile in Copa America 2015, ca Argentina merit sa castige finala si a laudat angajamentul jucatorilor sai care au vrut sa castige trofeul, relateaza EFE.

''Meciul de azi nu a schimbat nimic. Am incercat sa jucam in aceeasi maniera cu acesti fotbalisti care acum cu siguranţa plang in vestiar. in cele 120 de minute, intr-un meci de un nivel foarte ridicat in care ambele echipe mai mult s-au neutralizat decat au jucat, eu cred ca Argentina ar fi meritat sa castige. Vom continua sa jucam la fel, aceasta infrangere nu schimba nimic'', a declarat Martino, care a mai pierdut si finala de acum 4 ani din Copa America, cand conducea Paraguay (0-3 cu Uruguay).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!