"Messi alearga 4,3 kilometri si da 5 goluri!" Klopp a descris in stilul sau caracteristic campionatul Spaniei :)

"Messi alearga 4,3 kilometri si da 5 goluri!" Klopp a descris in stilul sau caracteristic campionatul Spaniei :)

Klopp a vorbit despre granzii din Spania dar si despre Messi.

Jurgen Klopp s-a aliat cu Jose Mourinho. Antrenorii celor doua echipe rivale, Liverpool si Man United, au picat de acord ca La Liga este un campionat slab. Klopp spune ca nu exista decat Barcelona si Real Madrid, desi Atletico Madrid a jucat doua finale de Liga in ultimii ani.

"Diferenta e ca in Spania echipele mari pot juca cu echipa a doua 50% din meciuri, sau sunt partide in care Messi alearga 4,3 kilometri si da 5 goluri. Mai au si pauze in campionat, in Anglia nu exista pauze, joci pe 26, apoi pe 28 si apoi pe 31, toate meciurile la intensitate", a spus Klopp.

Klopp a tinut totusi sa laude Barcelona: "Barca joaca altceva, plimba mingea pe tot terenul, sunt periculosi de peste tot. Cand au venit sa jucam cu ei pe Wembley, se uitau in jur si isi spuneau ca ce frumos e sa joci pe acest stadion. Nu simt deloc presiunea meciului", a spus antrenorul lui Liverpool.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies