Marturie din INFERNUL de la Donetk: "Mi-e frica sa ma mai intorc, e pericol de moarte!" Ce spune unul dintre 'fugarii' lui Luce:

Sahtior Donetk Douglas Costa Mircea Lucescu Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Iulie 2014, 16:28
Data actualizarii: Marti 22 Iulie 2014, 16:29

Sahtior a ramas fara 6 jucatori, speriati de evenimentele de la Donetsk. Dintre ei, Douglas Costa a vorbit despre ce s-a intamplat.

6 sud-americani au refuzat sa ia avionul de la Geneva cu destinatia Donetk: Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Ferreyra si Ismaily. Toti jucatori importanti la Donetk, oameni a caror valoare de piata insumeaza 55 de milioane de euro, potrivit analistilor de la Transfermarkt.

"MI-E FRICA!"

Douglas Costa a comentat pe pagina sa de Instagram despre faptul ca se teme sa revina in Ucraina. Alegerea de a ramane in Elvetia, spune el, nu este pentru a scapa de contractul cu Sahtior, ci din cauza pericolelor din zona Donetk-ului.

"Riscam foarte mult, e pericol de moarte acolo! Imi plac mult clubul, oamenii, dar mi-e foarte frica! Noi, jucatorii care nu s-au mai intors in Ucraina vrem sa ramanem la club, dar vrem sa avem conditii de munca lipsite de riscuri!", a scris brazilianul pe Instagram.

Patronul Ahmedov a spus ca jucatorii trebuie sa revina in tara, pentru ca au contracte valabile la Donetk, altfel vor fi sanctionati. In plus, Mircea Lucescu a comentat ca este 'mana' unui impresar care vrea sa-i faca pe jucatori sa devina liberi de contract.

Joi, un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii prorusi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de persoane. Nu exista supravietuitori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!