Jorge Messi Leo Messi PSG Campionate externe

Jorge Messi s-a săturat și a răbufnit! A reacționat după ce s-a scris că au cerut 600 de milioane de euro de la Al Hilal

Leo Messi (35 ani) a intrat în ultimele luni de contrat cu Paris Saint-Germain, astfel că zi de zi apar informații noi despre posibile destinații ale sale. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 20:45
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 20:50

Campionul mondial a fost asociat cu mai multe posibile transferuri, iar recent s-a scris că ar fi primit o ofertă incredibilă de la Al Hilal, pentru a se bate cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, însă ar fi refuzat-o din cauza banilor. Mai mult, presa internațională scria că Jorge Messi, agentul și tatăl jucătorului, ar fi cerut 600 de milioane de euro pentru transfer

În cursul zilei de vineri a mai apărut o știre legată de Leo Messi, însă de această dată din Franța. Presa informa că superstarul ar fi plecat de la antrenamentele lui PSG, dezamăgit de ce i-ar fi propus Christophe Galtier, antrenorul echipei. 

Jorge Messi, mesaj dur pe rețelele sociale 

Deși de-a lungul timpului jucătorul și apropiații săi nu au combătut zvonurile apărute în presă, de această dată Jorge Messi a răbufnit. Tatăl fotbalistului a publicat cele două știri menționate mai sus și un mesaj dur. 

„Pericol de Fake News!!! Până când mai mințiți?? Unde sunt dovezile?? A...e totul fals, ok! Oricâte alarme pun să nu credeți nimic. NU VOM MAI TOLERA INVENȚIILE CARE SĂ ATRAGĂ URMĂRITORI”, a scris Jorge Messi pe Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!