Isi merita Suarez cele 100.000.000 de euro? Vezi cum arata lupta cifrelor cu Zlatan, Hazard, Reus si Aguero! Cine conduce topul

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Februarie 2015, 13:50

	Isi merita Suarez cele 100.000.000 de euro? Vezi cum arata lupta cifrelor cu Zlatan, Hazard, Reus si Aguero! Cine conduce topul

Suarez conduce in topul cifrelor in Europa, dupa Messi si Ronaldo.

Lupta pentru al treilea cel mai bun fotbalist din lume se duce intre 5 jucatori. Daca Messi si Ronaldo sunt considerati cu o clasa peste restul fotbalistilor, Suarez, Reus, Hazard, Ibrahimovici si Aguero se bat pentru a treia treapta a podiumului.

Cei trei au cele mai bune cifre din primele 5 campionate ale Europei. Zlatan are cele mai multe goluri iar Reus si Suarez cele mai multe pase de gol, insa "totalul" este dominat de atacantul Barcelonei, cu 22 de goluri facute (12 goluri, 10 pase). Acesta este urmat de Zlatan cu 21 (16 goluri, 5 pase) si Reus (10 goluri, 10 pase).

Nici ceilalti doi jucatori nu stau "rau". Aguero este principalul jucator al lui Manchester City si cel care a calificat practic echipa in primavara Ligii Campionilor, dupa ce a batut-o de unul singur pe Bayern Munchen, in timp ce Eden Hazard este cel mai bun jucator al lui Chelsea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Criză politică. Surse: USR-PLUS a discutat despre o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies