INCREDIBIL! Tevez, scos din lotul chinezilor care ii dau 37 de milioane pe an! Ce probleme are
Joi 14 Septembrie 2017, 11:46

INCREDIBIL! Tevez, scos din lotul chinezilor care ii dau 37 de milioane pe an! Ce probleme are

Clarlos Tevez e platit cu 37 de milioane de euro pe an la Shanghai Shenhua.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Tevez a devenit cel mai bine platit jucator din lume, insa pana acum nu a impresionat in China. Fostul jucator de la Manchester City sau Boca Juniors are doar 2 goluri in 11 meciuri, iar acum a fost anuntat ca nu va mai face parte din echipa daca nu slabeste.

Tevez a fost accidentat o perioada, iar recuperarea a efectuat-o in Argentina. Cand s-a intors la antrenamente, atacantul avea mai multe kilograme in plus, pe care trebuie sa le dea jos. La fel s-a intamplat si cu un alt nume mare adus de chinezi din Europa, Fredy Guarin.

"Tevez e supraponderal, la fel si Guarin. Nu pot sa-i folosesc acum. Am o responsabilitate fata de echipa. Daca nu esti in stare sa te mentii in forma, nu am cum sa te folosesc", a spus antrenorul chinezilor.Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT