Campionate externe

Il mai tii minte pe Fabbiani, "grasutul" care a devenit golgheter la CFR? Inca are peste 100 de kg si joaca alaturi de Evo Morales

"Capcaunul" Fabbiani, fostul golgheter al CFR-ului, a ajuns la 30 de ani si joaca in Bolivia, alaturi de presedintele tarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 07:20
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 07:15

A fost cel mai scump transfer al CFR-ului si a reusit sa se remarce prin golurile sale. Cu toate acestea, problemele legate de viata extrasportiva si placerile culinare au pus repede capat aventurii europene, fotbalistul, poreclit de fani "Capcaunul", intorcandu-se in America de Sud.

Fabbiani a mai trecut pe la Newell's Old Boys si River Plate dupa aventura din Romania, insa nu a reusit sa se adapteze si a ajuns in cele din urma la Independiente Rivadavia. Acolo a jucat 31 de partide si a marcat 9 goluri, insa finalul sezonului l-a gasit din nou "pe drumuri".

Acum, fotbalistul argentinian se pregateste de cea mai tare aventura a vietii - va fi coleg cu presedintele Boliviei, Evo Morales. Fabbiani a semnat cu echipa boliviana Sport Boys Warnes, care l-a legitimat si pe Evo Morales, in varsta de 54 de ani.

Fabbiani nu a jucat inca niciun meci pentru echipa boliviana, insa a avut ocazia sa participe la un meci demonstrativ jucat intre Argentina si Paraguay. Chiar daca a declarat ca a slabit 26 de kilograme, forma fizica a lui Fabbiani nu pare deloc schimbata :)

Modifică setările cookies