Ieri era patronul unei echipe de traditie, azi este TAXIMETRIST! Patronul unei echipe de PRIMA LIGA din Marea Britanie a facut o dezvaluire uluitoare: "Mi-au luat tot!"

Autor: Sport.ro
Vineri 01 Martie 2013, 21:45

	Ieri era patronul unei echipe de traditie, azi este TAXIMETRIST! Patronul unei echipe de PRIMA LIGA din Marea Britanie a facut o dezvaluire uluitoare: "Mi-au luat tot!"

► Castiga bilete cu Voyo.ro la Steaua - Chelsea! Scrie-ne mesajul tau pentru Steaua si il ducem in vestiar inainte de razboiul cu Chelsea, joi 7 martie 20:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro! Detalii AICI!

Vladimir Romanov a fost pana zilele trecute un patron fericit de club, in ciuda faptului ca echipa sa se lupta pentru evitarea retrogradarii. Detinea pachetul majoritar al clubului Hearts, din Scottish Premier League si spera sa ramana inca un sezon in fotbalul mare.

Intervievat de postul national din Lituania, LNK, omul de afaceri cu origini in fosta Uniune Sovietica a dezvaluit ca a ramas fara nicio lira, autoritatile din tara natala punandu-i sechestru pe toata averea de 250 de milioane.

Patron al banii Ukio Bankas, acesta s-a trezit ca autoritatile au preluat administrarea 'companiei', din cauza datoriilor acumulate.

"Intr-o zi, mi-au blocat toate activitatile bancare, toate conturile, pana si cardurile mele personale. Am ramas doar cu banii din buzunar.", a spus acesta.

Cand a fost intrebat de reporteri ce drum va lua, Romanov a glumit, spunand ca se va face taximetrist.

In acest moment, omul de afaceri este in proces cu autoritatile lituaniene si spera sa isi recupereze averea.

Jurnalistii de la Vilnius sustin insa ca Romanov chiar ar putea deveni taximetrist, pentru ca autoritatile planuiesc sa ii vanda afacerea unei banci rivale, Siauliu Bankas, in cazul in care acesta pierde procesul.
 

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 7 aprilie. Numărul deceselor din Franța a depășit 10.000
BRAT