Michel Platini UEFA Campionate externe

Ideea NEBUNA a lui Platini! Inventeaza o noua Liga a Campionilor! Steaua n-are NICIO SANSA de calificare, echipele din Romania sunt condamnate:

UEFA a anuntat astazi ca va fi lansata o noua competitie identica din punct de vedere al organizarii cu Liga Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iunie 2012, 18:34
Data actualizarii: Sambata 30 Iunie 2012, 18:34

Englezii de la Daily Mail anunta ca incepand cu 2013 va fi lansata o noua Liga a Campionilor destinata jucatorilor de la Under 19! Aceasta noua competitie vine dupa ce competitia NextGen series a crescut foarte mult in ultimii ani, mai ales dupa ce s-au implicat Barcelona, Inter Milano si Juventus, pe langa mai vechile Liverpool, Chelsea si Manchester City.

Turneul organizat de FIFA va fi limitat la 32 de echipe care sa se califice pentru turneu, avand acelasi calendar si mod de organizare. In faza eliminatorie se vor juca doar cate un singur meci, iar semifinala si finala va fi pe teren neutru.

Vestea nu este insa una buna pentru echipele din Romania. La noi nu exista campionat de tineret iar Steaua, de exemplu, nici nu mai are echipa dupa ce a desfiintat-o patronul Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies