Ibrahimovic si cea mai mare aroganta EVER :) Starul lui PSG ii sfatuieste pe francezi sa inlocuiasca Turnul Eiffel cu...statuia sa

Autor: Sport.ro
Marti 10 Februarie 2015, 13:28

Zlatan Ibrahimovic, unul dintre cei mai carismatici fotbalisti din lume, nu rateaza nicio sansa de a-i amuza pe fani. S-a intamplat si dupa dezvelirea statuii sale de ceara de la Muzeul Grevin.

Zlatan Ibrahimovic a intrat si el in galeria fotbalistilor care au statuie de ceara.

Vedeta lui PSG, care a mai jucat la Ajax, Juve, Inter, Barcelona si AC Milan, a asistat la dezvaluirea noii statui, pozandu-se alaturi de figura facuta din ceara.

Ibrahimovic a postat mai multe fotografii si pe conturile sale de pe Facebook, Twitter si Instagram, alaturi de o descriere amuzanta.

"Am profitat de oportunitatea de a face un selfie alaturi de mine in muzeul Grevin din Paris. Personajul din dreapta e facut din ceara, iar cel din stanga e facut din otel", a scris Ibra.

De asemenea, suedezul a oferit o declaratie haioasa si la Radio Monte Carlo, spunand ca "e incredibil sa ai o statuie la Muzeul Grevin. Urmatorul pas este sa inlocuim Turneul Eiffel cu statuia mea".

Muzeul Grevin Wax a fost construit in 1882 dupa modelul celui de la Londra.

Criză politică. Surse: USR-PLUS a discutat despre o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies