Florentino Perez pregateste NEBUNIA anului la Madrid: intra la negocieri cu ZIDANE si vrea sa-l convinga sa preia echipa! Cand vor face anuntul:

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Iunie 2013, 17:16

	Florentino Perez pregateste NEBUNIA anului la Madrid: intra la negocieri cu ZIDANE si vrea sa-l convinga sa preia echipa! Cand vor face anuntul:

►Ronaldo vs Modrici, Pepe vs Mandzukici! Cine castiga razboiul asta? Croatia – Portugalia, luni 20:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Florentino Perez, presedintele Realului, cel care a fost reconfrimat recent in functie pentru urmatorii 5 ani, are un plan cu adevarat spectaculos pentru transformarea echipei.

La nici o luna dupa ce s-a inteles cu Mourinho sa inceteze colaborarea, Perez incearca sa il convinga pe nimeni altul decat Zinedine Zidane sa preia echipa, chiar daca acesta si-a exprimat dorinta de a porni intai doar ca membru al staffului.

"Este un tip entuziast si ar vrea sa devina manager, iar eu imi doresc asta din tot sufletul, insa acum ar vrea sa devina doar antrenor, membru al staffului", a spus Florentino Perez pentru o televiziune spaniola.

"Zizou o sa vina la Madrid saptamana viitoare si vom vedea cum se vor concretiza discutiile, vom vedea ce posibilitati avem", a adaugat acesta.

In cazul in care nu va reusi sa il convinga pe fostul star al nationalei Frantei, Florentino Perez spune ca are si varianta Carlo Ancelotti.

"Ancelotti se potriveste perfect cerintelor noastre si echipei pe care o avem. Este un manager fantastic si nu e prima data cand ma gandesc la el", a mai spus presedintele Realului.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT