Campionate externe

"Vreau sa le arat fanilor mei cine sunt cu adevarat". Filmul "Ronaldo" va avea premiera pe Wembley si va fi difuzat LIVE in intreaga lume

Au mai ramas doar cateva zile pana la premiera mondiala a filmului "Ronaldo".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 18:21
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 18:28

Premiera filmului despre viata lui Cristiano Ronaldo, regizat de britanicul Anthony Wonke, va avea loc la data de 9 noiembrie pe arena Wembley, de unde va fi difuzat in direct in cinematografele din toata lumea.

Documentarul "Ronaldo" condenseaza in peste o ora de proiectie 14 luni din viata starului portughez, incepand cu 14 mai 2014, ziua finalei Ligii Campionilor, din care a fost extras unul din momentele cruciale, celebrarea golului de 4-1 pentru Real Madrid. Imaginile documentarului au fost filmate in Spania, Portugalia, Elvetia si Brazilia, dar includ si imagini de la CM 2014 si de la gala de decernare a Balonului de Aur. 

"Scopul acestui documentar este de arata fanilor mei cine sunt intr-o maniera obiectiva. Cred ca lumea va fi incantata de acest documentar, pentru ca nu este o fictiune sau ceva manipulat, este ceva real", a declarat Ronaldo, care in film abordeaza si temele despre copilaria si familia sa, dar si despre rivalitatea cu Messi. 

Modifică setările cookies