FENOMENUL Cristiano Ronaldo! Starul Realului a marcat mai mult decat 104 din 116 echipe din cele mai tari 6 campionate din Europa

FENOMENUL Cristiano Ronaldo! Starul Realului a marcat mai mult decat 104 din 116 echipe din cele mai tari 6 campionate din Europa

Balonul de Aur din 2013 are sanse mari sa-si pastreze trofeul si in sezonul urmator

Cristiano Ronaldo are un start cu adevarat formidabil de sezon. In primele 7 etape ale acestui sezon de La Liga, Ronaldo a reusit sa inscrie 13 goluri, inclusiv 3 hat-trick-uri in ultimele 4 partide! Daca pastreaza acest ritm, el va ajunge la 80 de goluri in acest sezon!

Luand in calcul cele mai importante 6 ligi din Europa (Anglia, Spania, Italia, Germania, Franta si Portugalia), Cristiano Ronaldo a reusit sa marcheze mai mult decat 104 echipe! Are o medie de peste 2 goluri pe meci, ratand o partida din cauza unei accidentari.

Real Madrid are cel mai tare atac din Europa cu 25 de goluri, urmata de Marseille (23), Chelsea (21), Barcelona si Benfica (19), Valencia (17), Bayern, Bordeaux, Lyon si PSG (150), respectiv Manchester City si Vitoria (14 goluri).

Ronaldo a marcat si 2 goluri in 2 aparitii in Champions League.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un "bulgăre de sare". Zăcămintele pun în pericol traseul deja stabilit
BRAT

Modifică setările cookies