Faza INCREDIBILA in prima liga din Portugalia! Un jucator a fost nevoit sa paraseasca meciul la pauza si sa intre in carantina: ce s-a intamplat

Faza INCREDIBILA in prima liga din Portugalia! Un jucator a fost nevoit sa paraseasca meciul la pauza si sa intre in carantina: ce s-a intamplat

Un moment controversat a avut loc la meciul Belenenses 0-1 Moreirense.

Portarul echipei gazda, Andre Moreira, a fost obligat la pauza meciului cu Moreirense sa paraseasca banca de rezerve si sa intre in carantina.

Moreira (24 de ani) a fost indisponibil in etapa precedenta, cu Porto, dupa ce colegul sau de camera fusese testat pozitiv cu noul coronavirus, in urma cu o saptamana.

Moreira a fost plasat in carantina atunci, insa ulterior, cele trei teste ale sale au iesit negative si portarul a primit dreptul de a fi in lot la partida de sambata seara.

"Liga portugheza, prin consultantul sau medical Filipe Froes si impreuna cu departamentul medical al clubului Belenenses, a oferit asistenta medicala jucatorului Andre Moreira de-a lungul saptamanii.

Avand in vedere ca jucatorul a testat negativ la Covid-19 in 8, 9 si 10 iulie, medicul Filipe Froes a decis sa dea unda verde participari portarului la jocul din aceasta seara (n.r. sambata), intre Belenenses si Moreirense", se arata intr-un comunicat al Ligii NOS.

Autoritatea Nationala de Sanatate din Portugalia a intervenit in timpul partidei de sambata seara, deoarece portarul nu a respectat cele 14 zile de carantina, iar Moreira a fost scos de pe teren.

"La pauza, jucatorul (n. r. Andre Moreira) a primit ordin sa paraseasca terenul, prin decizia Autoritatii Nationale de Sanatate si a medicului Graca Freitas, care a indicat ca nu au fost respectate criteriile de distantare si de carantina", a comunicat liga portugheza de fotbal.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia de COVID-19 atinge un nou prag psihologic. Peste 20 de milioane de infectări la nivel global
BRAT