Duelul dintre Messi si Ronaldo a devenit mortal la propriu. Un nigerian si-a omorat prietenul pentru ca tinea cu Ronaldo

Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Martie 2016, 15:13
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2016, 15:14

Alertata de vecini, care au auzit scandalul izbucnit in apartamentul alaturat, politia a sosit la fata locului, arestându-l pe nigerian.

Un barbat si-a ucis prietenul dupa o discutie in contradictoriu - deja clasica in rândul suporterilor din intreaga lume - referitoare la cine este cel mai bun fotbalist al lumii, argentinianul Lionel Messi sau portughezul Cristiano Ronaldo, a anuntat politia indiana, citata de presa locala.

Scena s-a derulat intr-un apartament de la periferia orasului indian Mumbai, unde cei doi tineri, de origine nigeriana, sarbatoreau ziua de nastere a unuia dintre ei.

Conform inspectorului de politie Kiran Kabani, barbatul care isi sarbatorea ziua de nastere, fan al lui Ronaldo, enervat de pozitia prietenului sau, care il prefera pe Messi, a aruncat cu un pahar de sticla impotriva acestuia, dar nu l-a nimerit, iar obiectul s-a spart dupa ce s-a lovit de perete. Imediat, fanul argentinianului a luat de joc un ciob de sticla de pe jos cu care si-a atacat prietenul, ucigându-l.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!