De la DJ la unul din cei mai PUTERNICI oameni din fotbal! Vezi povestea agentului de 300 milioane de euro!

Autor: Sport.ro
Marti 18 Ianuarie 2011, 13:27

	De la DJ la unul din cei mai PUTERNICI oameni din fotbal! Vezi povestea agentului de 300 milioane de euro!

Unul dintre cei mai puternici agenti din lume - Jorge Mendes are o poveste impresionanta!

Dupa ce i-a dat pe cel mai tare antrenor din ultimii ani - Jose Mourinho si pe unul din cei mai buni jucatori din ultimii ani - Cristiano Ronaldo, Portugalia nu-l putea rata pe cel mai bun AGENT.

Portughezul Jorge Mendes a carui agentie l-a declarat "cel mai bun om de afaceri din lume" dupa ce in 2010 a primit premiul de agentul sportiv al anului a avut o ascensiune INCREDIBILA in fotbal.

Omul care ii impresariaza pe Cristiano Ronaldo si Jose Mourinho si decide viitorul multor staruri din fotbal si-a fondat compania - GestiFute in 1996 cand semna primul sau contract cu un fotbalist - Nuno. 

Acum a ajuns la o avere de peste 300 de milioane de euro.  Presa britanica il numeste "super agentul" pe omul care a vrut sa ajunga fotbalist, insa pentru ca a fost refuzat de cluburile din Portugalia a renuntat la fotbal pe cand avea 20 de ani.Dupa ce a pus ghetele in cui si-a deschis o serie de cluburi de noapte si s-a distrat ca DJ.

Nici acum presa nu a aflat pe cati bani a pus mana din mega transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid pentru 90 de milioane de euro, insa a luat "doar" 4 milioane de euro din trasferul lui Bebe la Manchester United.

Succesul sau nu a fost ferit de scandaluri - portughezul se afla intr-un proces cu firma de agenti care il impresariaza pe Wayne Rooney  pentru modul in care a gestionat "transferul" lui Mourinho la Chelsea.

Sursa: The Guardian

Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT