Cum a contribuit Steaua la transferul ANULUI de 80 de milioane in fotbalului mondial! BBC a facut anuntul! 

Cum a contribuit Steaua la transferul ANULUI de 80 de milioane in fotbalului mondial! BBC a facut anuntul! 

Manchester City a facut cel mai scump transfer din 2015, aproape 80 de milioane de euro pentru Kevin de Bruyne de la Wolfsburg. 

Pare incredibil ca De Bruyne se afla in curtea lui Chelsea acum doi ani si abia prindea lotul lui Mourinho. Mai mult, jucatorul a cerut sa fie lasa sa plece, iar portughezul a acceptat fara sa se opuna!

Ruptura s-a produs la meciul cu Steaua din Champions League, anunta BBC. Mourinho a plecat de la conferinta de presa inaintea meciului dupa ce a fost intrebat de neconvocarea lui De Bruyne la meci.

"Asta e decizia mea, ca jucatorul sa nu faca parte din lot! Doar 11 intra pe teren, iar 18 fac parte din lot. Eu decid in functie de ce fac ei pe teren si la antrenamente. Nu a fost selectat pentru ca nu mi-a placut modul in care s-a comportat la meciul cu Swindon din Cupa Ligii, iar apoi nu mi-a placut cum s-a comportat la antrenamente", a spus Mourinho nervos. Chelsea il cumparase cu 9 milioane de euro de la Genk si l-a vandut la Wolfsburg cu 25 de milioane. Investitia nemtilor a meritat. De Bruyne a marcat 16 goluri si a dat 28 de pase de gol, iar Wolsburg a incheiat sezonul pe locul 2, sub Bayern.

De Bruyne a vorbit in Belgia despre momentul rupturii cu Mourinho, care l-a criticat in presa inaintea meciului cu Steaua. "Mi-am dat seama ca trebuie sa plec si i-am cerut lui Mourinho sa ma lase. Imi pierdusem complet bucuria de a juca fotbal".

Manchester City a oficializat azi transferul lui De Bruyne pentru 80 de milioane de euro. Belgianul are 24 de ani. E al doilea transfer important pentru City in aceasta vara, dupa cel al lui Sterling pentru 70 de milioane de euro!
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies