"Cristiano, care e cel mai dificil adversar cu care te-ai duelat pana acum? Poti numi unul?" Raspunsul surprinzator dat de Ronaldo

"Cristiano, care e cel mai dificil adversar cu care te-ai duelat pana acum? Poti numi unul?" Raspunsul surprinzator dat de Ronaldo

BATE CUPA: Foresta - Steaua, astazi, 21:30, in direct la PRO TV

Cristiano Ronaldo a vorbit intr-un interviu acordat Coach Magazine despre cariera sa, despre perioadele petrecute la Sporting, Manchester United si Real, dar si desplre planurile de viitor.

Portughezul a fost supus unei mici provocarii de jurnalistii Coach Magazine, acestia intrebandu-l daca poate numi cel mai dificil adversar cu care s-a duelat pana acum.

Ronaldo a oferit un raspuns destul de neasteptat. Acesta a spus ca fotbalistul care "nu l-a lasat nici macar o data sa isi traga sufletul in timpul meciului este Ashely Cole".

"De-a lungul anilor, am avut cateva batalii grele cu Ashley. Era pur si simplu tipul de jucator care nu te lasa sa-ti tragi sufletul. Un fotbalist extrem de tenace si rapid. De asemenea, avea un tackling excelent. Stiati intotdeauna ca o sa ai un meci greu in fata lui", a spus Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a numit si un coechipier. Aici, surpriza nu a fost atat de mare.

"Pepe este prietenul alaturi de care as merge la razboi. Nu doar ca este un fundas extraordinar, insa da intotdeauna totul pe teren", a mai spus Cristiano.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies