Cea mai dureroasa lovitura pentru Cristiano Ronaldo! IDOLUL tuturor portughezilor il pune pe locul 2: "Messi este deasupra tuturor!"

Autor: Sport.ro
Marti 20 Martie 2012, 14:04

	Cea mai dureroasa lovitura pentru Cristiano Ronaldo! IDOLUL tuturor portughezilor il pune pe locul 2: "Messi este deasupra tuturor!"

Messi continua sa castige eternul duel cu Cristiano Ronaldo in ochii oamenilor de fotbal

Intr-un interviu pentru un post de radio din Columbia, Eusebio a raspuns la intrebarea cel mai des pusa in fotbal: cine e cel mai bun din lume?

"Ronaldo este la un nivel inalt, dar nu este cel mai bun acum, Messi este jucatorul cu cel mai mult prestigiu" a spus Eusebio.

Intrebat cine e cel mai bun jucator portughez din istorie dintre el, Figo si Cristiano Ronaldo, Eusebio a evitat un raspuns: "E dificil de spus, sunt generatii diferite".

Dupa ce l-a laudat pe "cel mai bun jucator columbian din Europa", Radamel Falcao, Eusebio a dezvaluit ca Portugalia poate deveni campioana europeana in 2012: "Avem jucatori buni cu unii care lucreaza in strainatate precum Cristiano Ronaldo la Real Madrid sau Nani la Manchester United. Avem experienta si putem surprinde. Nu zic ca vom fi campioni, dar putem sa realizam ceva frumos" a spus legenda Benficai.

Coronavirus România, bilanț 28 ianuarie. 2.901 cazuri noi, 989 - numărul pacienților de la ATI
BRAT

Modifică setările cookies