Manchester City Erling Haaland Premier League Campionate externe Erling Haaland, atacantul lui Manchester City / Foto: Getty Images

Când revine Erling Haaland, după ce s-a accidentat în pauza internațională

Fotbalistul s-a accidentat în timpul jocului de pregătire dintre naționala Norvegiei și cea a Insulelor Feroe, încheiat 2-0 în favoarea nordicilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 17:08
Data actualizarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 17:07

Erling Haaland a fost înlocuit la pauza meciului. Medicul echipei, Ola Sand, a spus atunci că accidentarea nu e gravă, doar că durerile sunt insuportabile și a evidențiat că fotbalistul nu va lua parte la partida cu Scoția.

Când revine Erling Haaland, după ce s-a accidentat în pauza internațională

Conform jurnalistului sportiv Fabrizio Romano, Erling Haaland va fi apt pentru următorul joc al celor de la Manchester City din campionat și că va rămâne 100% indisponibil pentru ultimul meci al Norvegiei din actuala campanie a preliminariilor EURO 2024.

"Cetățenii" vor primi vizita celor de la Liverpool sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 14:30. Derby-ul din Premier League va avea loc pe "Etihad Stadium", arena lui Manchester City, și va conta pentru a 13-a etapă din primul eșalon al Angliei.

Erling Haaland se află la echipa pregătită de Pep Guardiola din iulie 2022. Cotat la 180 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, starul norvegian mai are contract cu Manchester City până la finele sezonului 2026/27.

Cifrele lui Erling Haaland

Atacantul a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipa precum Bryne, Molde FK, Red Bull Salzburg, Borussia Dortmund și Manchester City.

  • Borussia Dortmund: 89 meciuri, 86 goluri, 23 assist-uri
  • Manchester City: 71 meciuri, 69 goluri, 13 assist-uri
  • Molde FK: 50 meciuri, 20 goluri, 6 assist-uri
  • Red Bull Salzburg: 27 meciuri, 29 goluri, 7 asssit-uri
  • Bryne FK: 16 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!