Campionate externe

CALCULEAZA AICI cat ani ti-ar lua sa castigi salariul lui Cristiano Ronaldo pe un sezon la Real Madrid!

Fotbalul ramane una dintre cele mai bine platite indrustrii din lume. Fotbalistii de top castiga sume uriase la care cei mai multi nici nu pot visa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Februarie 2015, 13:23
Data actualizarii: Joi 05 Februarie 2015, 13:30

Englezii de la BBC au lansat un CALCULATOR VIRTUAL in care oricine poate sa calculeze in cati ani ar putea incasa salariul lui Cristiano Ronaldo, spre exemplu, intr-un sezon la Real Madrid.

Cei mai tari jucatori din Premier League, dar si jucatorii de top la nivel mondial sunt inclusi in acest calculator virtual.

CALCULEAZA SI TU AICI

1.3 miliarde de euro cu costat toate transferurile din Premier League in acest sezon, iar jucatorii adusi au primit pachete financiare uriase.

Conform BBC, in 2001, cand Sol Campbell pleca de la Tottenham la Arsenal, salariul sau de 100.000 de lire pe saptamana era un record in Premier League, acesta devenind primul jucator cu un salariu cu sase cifre din Anglia. In luna februarie a anului trecut, Wayne Rooney a semnat un contract cu United de 300.000 de lire.

Deloitte, una dintre cele mai mari companii de audit din lume, a estimat ca in 2012-2013 salariul mediu din Premier League a crescut la 1.6 milioane de lire.

Modifică setările cookies