FIFA Campionate externe

"BREAKING NEWS: Primul Campionat Mondial de fotbal care va fi organizat in IAD!" Protestul incredibil lansat azi la adresa FIFA

Presa din Anglia lanseaza un atac ironic la adresa FIFA, dupa ce Rusia si Qatar au primit acordul de a organiza turneele finale ale Campionatului Mondial de fotbal din 2018, respectiv 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Noiembrie 2014, 17:24
Data actualizarii: Vineri 14 Noiembrie 2014, 17:26

In comunicatul emis de FIFA care anunta ca "raportul confirma Qatarul si Rusia ca gazde ale editiilor din 2022, respectiv 2018, precizand ca orice incalcare a regulilor de catre tarile care au candidat a fost intr-o masura extrem de limitata", Anglia a fost gasita vinovata ca a incalcat regulile in relatia cu fostul vicepresedinte al FIFA, Jack Warner.

"Raspunsul Angliei la solicitarile inadecvate ale domnului Warner, incercarea de a le satisface cumva, a adus atingere integritatii procesului de candidatura. Totusi, nivelul atingerii aduse a fost destul de limitat", a notat raportul FIFA.

Astazi, ziarul britanic The Telegraph, a publicat un atac ironic la adresa FIFA, dupa ultimele decizii. Avand titlul "Breaking News: FIFA sustine ca IADUL va organiza Cupa Mondiala din 2026", jurnalistul Alan Tyers de la Telegraph continua si scrie:

"Iadul va organiza Cupa Mondiala din 2026, dupa ce un raport FIFA nu a gasit niciun motiv sa ii ia acest drept. Un raport format din 666 de pagini ajuns in mainile ziarului The Telegraph concluzioneaza ca FIFA a actionat intr-un mod etic, iar Lucifer va fi recompensat cu un ceas foarte elegant cu diamante si de toate"

Intr-un astfel de scenariu imaginar, si romanii se pot intreba: Oare acest Mondial e semnul ca Piturca revine ca selectioner? :)

Cititi aici tot materialul The Telegraph.

Modifică setările cookies