BOMBA! Mircea Lucescu pleaca de la Sahtior: "Adevarul e ca voi pleca de aici la finalul sezonului. Suntem in mijlocul razboiului"

Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2015, 22:42
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2015, 22:49

Mircea Lucescu a dezvaluit pentru presa turca faptul ca va pleca din Ucraina la finalul sezonului.

Mircea Lucescu a dezvaluit in cotidianul Milliet ca va pleca de la Sahtior la finalul campionatului. Tehnicianul roman este de 11 ani la Sahtior, din 2004, perioada in care a castigat 20 de trofee, din care 8 titluri de campioana si o Cupa UEFA.

"Vreau sa subliniez un lucru, sa nu vorbim de acord, nici macar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici macar o data pentru aşa ceva. in plus, in ultima perioada am fost departe de campionatul Turciei. Nu stiu in detaliu cine la ce echipa joaca. Urmaresc de departe.

Adevarul este ca la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru ca suntem in mijlocul razboiului. Daca s-ar intampla aşa ceva in Africa as intelege, dar suntem in Europa in razboi. Este o situaţie neacceptabila. Pe de alta parte avem discuţii cu federaţia cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile in deplasare. Condiţiile de munca sunt dificile. Vreau sa spun inca o data, nu stiu ce va fi la finalul sezonului, dar pana in acest moment nu am discutat si nu m-am inteles cu nimeni din Turcia", a spus Mircea Lucescu.

Turcii spera ca Il Luce sa vina si sa antreneze in Superliga. Acesta a luat titlul in trecut cu Galatasaray si Besiktas, echipe pe care le-a condus cate doua sezoane intre 2000 si 2004.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!