Campionate externe

BOMBA! France Football a anuntat cine castiga Balonul de Aur cu 7 luni inainte! Moment istoric pe prima pagina

Presa catalana face scandal, dupa ce France Football a pus pe prima pagina marele anunt.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2017, 16:04
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2017, 16:06

"Cine sa-l mai opreasca?", anunta France Footbal pe prima pagina despre Cristiano Ronaldo, cel care a incheiat un sezon de vis cu Real Madrid. Dupa ce a castigat al patrulea balon de Aur din cariera, Cristiano Ronaldo a dus-o pe Real spre titlul de campioana si al doilea trofeu consecutiv in Champions League. Portughezul isi continua forma buna si la Cupa Confederatiilor, acolo unde se bate alaturi de Portugalia pentru trofeu.

Revista France Football, cea care acorda Balonul de Aur, scrie motivele pentru care Cristiano Ronaldo e ca si castigatorul trofeului pentru a cincea oara in cariera. "S-a incheiat cursa? Nu neaparat, insa progresul lui CR7 este ireversibil. Ca sa-l prinda, adversarii trebuie sa impresioneze masiv. Si rapid!"

In premiera, Messi nu e anuntat ca si candidat la primele trei locuri! France Football scrie ca Buffon, Griezmann si Mbappe se vor lupta pentru cele doua locuri ramase de pe podium. "Buffon e singurul candidat serios pentru trofeu, insa a pierdut lupta din finala Champions League cu Ronaldo", scrie celebra revista franceza.

Evidet, vestea nu le-a picat bine catalanilor, care acuza revista France Football ca a decis lupta cu 7 luni inainte ca premiul sa fie acordat. "Scandal" titreaza Mundo Deportivo, care mentioneaza ca Messi a inscris 51 de goluri in sezonul incheiat, cu 16 mai multe decat Ronaldo.

Mundo Deportivo mai acuza si absenta lui Neymar din mentionarile pentru posibilii finalisti.


Cotidianul Sport nu uita nici de "ajutorul" primit de Ronaldo din partea arbitrilor in Cahmpions League. "Nu a facut nimic remarcabil pe cont propriu", acuza catalanii. "Messi, Buffon si Dani Alves ar trebui sa fie in fata lui Ronaldo pe lista", mai scrie sport.

Daca va castiga Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo il va egala pe Messi la numarul de trofee, 5, un numar record.

Modifică setările cookies