Campionate externe

Beckham a provocat o adevarata NEBUNIE! Starul lui PSG a realizat o premiera! Zilele in care peste 1.000.000.000 de oameni sunt cu ochii pe el: FOTO & VIDEO

Fotbalistul care castiga cei mai multi bani in fiecare an a reusit sa devina si mai cunoscut!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2013, 14:53
Data actualizarii: Miercuri 20 Martie 2013, 14:53

David Beckham a devenit oficial primul ambasador global al fotbalului in China! Jucatorul de 37 de ani a mers la Beijing pentru 4 zile pentru un turneu prin tara cu o populatie de peste 1,3 miliarde de oameni.

El a fost intampinat de multi oameni si mesaje ale fanilor fostului jucator de la Manchester United, Real Madrid sau AC Milan. "Te iubim Beckham. Bine ai venit in China" era scris pe un mesaj imens pentru starul englez. CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Beckham a fost de acord sa semneze un contract urmand sa ajute la promovarea Super Ligii din China si sa refaca imaginea stricata de scandalurile recente cu pariurile, 33 de jucatori si oficiali fiind suspendati in februarie in urma unei investigatii care a durat 3 ani!

"Este un an important pentru fotbalul chinez pentru ca de 20 de ani se lucreaza la a transforma sportul intr-unul profesionist si se implinesc 10 ani de cand a fost infiintata prima liga la care se uita acum 300 de milioane de oameni si exista 4,49 milioane de spectatori pe an la meciuri"

Beckham nu s-a dat la o parte de la a juca fotbal alaturi de copii in capitala Chinei. El va vizita mai multe scoli, precum si Workers Stadium pe care evolueaza Beijin Guo'an Football Club.

 

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies