Mario Balotelli campionate externe China Cristian Danalache Campionate externe

"Ba, asta mic se crede Balotelli!" Un roman a ras cu lacrimi de bucuria nebuna a unui adversar! Momentul ANTOLOGIC care il face invidios pe Super Mario! :)

Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti romani de peste hotare a fost martorul unui moment nebun, oferit de un adversar.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Octombrie 2012, 18:15
Data actualizarii: Marti 02 Octombrie 2012, 17:59

Cristian Danalache, omul care face senzatie in China, inscriind pana acum nu mai putin de 23 de goluri in doar 26 de aparitii, a avut parte de un moment extrem de comic in ultimul meci de campionat.

Echipa romanului a reusit sa invinga in ultima etapa, insa meciul a avut parte de rasturnari spectaculoase de scor si de o faza antologica oferita de un chinez, care a reusit sa egaleze la 2, dupa ce Jiangsu Sainty, echipa lui Danalache a condus cu 2-0. Zhou Tong pe numele sau, a ales sa imite modul in care Balotelli s-a bucurat dupa golul inscris la Euro, impotriva Germaniei, scotandu-si tricoul si incordandu-se in fata miilor de suporteri.

In cele din urma, cei de la Dalian au ramas doar cu bucuria nebuna a fostbalistului lor, Cristian Danalache distrugandu-le visele cu un gol inscris in minutul 90.

Vezi mai jos cele doua goluri inscrise de Danalache si super momentul oferit de chinez. ( min 0:59 )

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!