Au început negocierile cu Toni Kroos, intrat în ultimele luni de contract cu Real Madrid

Toni Kroos Real Madrid Campionate externe Toni Kroos / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Februarie 2024, 23:37
Data actualizarii: Vineri 23 Februarie 2024, 23:37

La 34 de ani, Toni Kroos a început negocierile pentru un nou contract cu Real Madrid.

Viitorul mijlocașului german era incert în ultima vreme, mai ales de când acesta a intrat în ultimele șase luni de contract și s-a zvonit că ar putea fi transferat la altă echipă pe final de carieră.

Se pare că Real Madrid a decis să-i ofere o nouă înțelegere lui Toni Kroos. În această perioadă, cele două părți discută prelungirea actualei înțelegeri până la finalul anului 2025, adică pentru încă un sezon, anunță jurnalistul Nicolo Schira.

Toni Kroos negociază prelungirea contractului cu Real Madrid!

Recent, germanul le-a oferit și o altă veste bună fanilor săi. La aproape doi ani și jumătate de la după ce și-a anunțat retragerea din națională, Kroos a confirmat oficial că va juca din nou pentru țara sa.

„Oameni, scurt și la obiect: voi juca din nou pentru Germania în luna martie. De ce? Pentru că selecționerul mi-a cerut, am chef și sunt sigur că alături de echipă la Campionatul European, este posibil mult mai mult decât majoritatea cred acum!”, a scris Toni Kroos. 

La Real Madrid, Toni Kroos evoluează de aproape zece ani. În 2014 a fost transferat de la Bayern Munchen pentru 25 de milioane de euro, iar în cariera sa a mai trecut și pe la Bayer Leverkusen, unde a jucat sub formă de împrumut.

Pentru Real Madrid, Toni Kroos a bifat, în nouă sezoane, 450 apariții, patru trofee Champions League, cinci Cupe Mondiale ale cluburilor, patru Supercupe ale Europei, trei Ligi ale Spaniei, o Cupă a Regelui și trei Supercupe ale Spaniei.

Toni Kroos a jucat 106 meciuri în naționala Germaniei, având 16 goluri marcate. În 2010 și-a făcut debutul la naționala mare, pentru care a jucat timp de 11 ani. A câștigat titlul mondial în 2014 alături de nemți. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!