SUPERFOTO | Cum arata apartamentul de 16 milioane $ pe care Ronaldo si l-a cumparat la New York. Locuinta a apartinut unui miliardar controversat

SUPERFOTO | Cum arata apartamentul de 16 milioane $ pe care Ronaldo si l-a cumparat la New York. Locuinta a apartinut unui miliardar controversat

Cristiano Ronaldo isi va petrece vacantele la New York intr-un apartament de 16 milioane de euro, pe care tocmai ce l-a cumparat de la un miliardar controversat.

Cristiano Ronaldo si-a cumparat unul dintre cele mai spectaculoase apartamente din Manhattan, acesta urmand sa locuiasca intr-un bloc detinut de Donald Trump, unul dintre candidatii la presidintia Statelor Unite.

Starul lui Real Madrid a cheltuit 16 milioane de dolari pentru locuinta in care a stat pana acum miliardarul italian Alessandro Proto, cel despre care se spune ca a inspirat-o pe E.L James sa scrie bestsellerul Fifty Shades of Grey.

Un personaj apropiat de vedete ca Madonna, Brad Pitt, Tom Cruise ori Leonard Di Caprio, Proto ar fi de fapt figura figura din spatele personajului Christian Grey. De altfel, presa de peste ocean speculeaza pe seama faptului ca locuinta din Manhattan ar fi chiar cea descrisa in carte si ar avea asa numita camera rosie, in care Grey isi indeplinea fanteziile.

Acum, cel care se va bucura de apartamentul cu vedere la Central Park va fi insa Cristiano Ronaldo. Portughezul va sta insa doar cateva zile pe an acolo, dat fiind ca programul nu ii permite sa-si ia vacante prea lungi. 

Vezi mai multe fotografii in galeria de mai jos

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies